بارها و بارها شنیده ایم وقتی فردی ترفیع رتبه پیدا می کند اطرافیانش این موضوع را به خوش شانسی یا ارتباط نزدیکش با رئیس نسبت می دهند و کمتر پیش می آید که این موفقیت را نتیجه توانمندی های بالای او یا خصوصیات اخلاقی اش بدانند، حال آنکه عوامل متعددی در این پیشرفت اثر دارند که در زیر به 10 مورد آن اشاره می کنیم:
- تمایل به پذیرش چالش های جدید و نا آشنا دارند
همه ی ما افراد متخصص و حرفه ای را می شناسیم که کارشان را به بهترین شکل انجام می دهند اما این افراد غالبا آن قدر پرمشغله هستند که از پذیرش وظایف یا چالش های جدید را بپذیرند.
حال آنکه برای رسیدن به موفقیت نباید اینگونه باشد و خصوصا در استارتاپ ها هر کسی باید چالش ها و تغییراتی را قبول کند و از مشکلات فرار نکند.
- در جایی که لازم است وارد می شوند و منتظر درخواست کسی نمی مانند
زمانی که نیرویی به دلیل بیماری یا مسافرت از کار غیبت می کند این افراد منتظر نمی مانند تا پیشنهاد جایگزینی یا بهتر بگوییم پر کردن جای آن فرد به آن ها داده شود بلکه خود، داوطلب می شوند. اعضای تیمی که به همه کمک می کنند سریع تر ترفیع پیدا می کنند.
- در ایجاد ارتباط استعداد خوبی دارند
بعضی از کارمندان برای اینکه حجم کارشان کم تر شود با دیگران نیز ارتباط کم تری برقرار می کنند. متاسفانه با این کار فرصت جلوه گری خود را از دست می دهند.
برای کار گروهی لازم است که روابط تان را مدیریت کنید.
اگر می خواهید شرکتی برای خود بنا کنید و یا تغییراتی در سازمان بدهید باید ایده های مثبتی راجع به چگونگی افزایش بهره وری و یا ایجاد فرهنگ مورد نظرتان پیشنهاد کنید.
تغییر مبتکرانه در سازمان هایی رخ میدهد که توسط افراد موفق اداره می شود. این افراد آدم هایی که علاقمند به کارهای روتین هستند و از تغییر بیزارند را برای موقعیت های جدید انتخاب نمی کنند زیرا یقینا برای شروع تازه موفقیتی به بار نمی آورند.
- تمایل دارند جایگزین رئیس شوند
این امر مستلزم کار و ابتکار بیشتری است اما برای زمانی که رئیس تان بازنشسته می شود یا ترفیع پیدا می کند، مفید است. برای این کار باید با هیئت مدیریه در ارتباط باشید تا نیازمندی های لازم برای یک مدیر را بیابید.
- کار را تا آخر انجام می دهند
افرادی که هیچ گاه مغلوب چالش ها و یا تسلیم نمی شوند جزو بهترین کارمندان هستند وگرنه بهانه آوردن و تقصیر را به گردن دیگران انداختند کار آسانی است. مصمم بودن مهارتی است که برای راه اندازی یک شرکت لازم است.
- سطح تحصیلات و سواد خود را بالا می برند
افراد زیادی بیش تر از آن که برای یاد گرفتن زحمت بکشند به دنبال دوره ی آموزشی جادویی هستند تا در کمترین زمان کار فعلی شان را راحت تر کنند و کمتر پیش می آید که تلاشی برای کسب مهارت و آماده سازی برای وارد شدن به سطوح بالاتر شغلی از آنها سر بزند. امروزه بهترین آموزش های تجاری را می توانید در وبلاگ ها و یا کلاس های آنلاین دریافت کنید.
- از خود تصویر خوبی ارائه می دهند
شاید برای این کار لازم باشد لباس حرفه ای تری بپوشید و یا نحوه ی صحبت کردن تان را به شکلی تغییر دهید که مناسب با موقعیت شرکت تان باشد. شرکت ها معمولا هزینه زیادی را صرف برندینگ خود می کنند و بهتر است شما نیز به عنوان یکی از اعضای آن به این مساله توجه نشان دهید.
- مهارت هایشان برای نبرد استراتژیک را تقویت می کنند
کسی را نمی توان یافت که هر مبارزه ای را برده باشد پس بهتر است گذشته ی خود را فراموش کنید و بردها را بیش تر از باخت های تان برجسته کنید. اگر می خواهد کارآفرین شوید باید از همین امروز سبک زندگی تان را تغییر دهید و بدانید که هر کدام از موارد بالا می تواند در این مسیر ضروری باشد.
منبع :