با نتایجی که از تحقیقات اخیر بدست آمده، دیگر لازم نیست که مقامات سان فرانسیسکو و دیگر شهرها بابت اثرات سوء تلفن های همراه بر سلامت شهروندان نگران باشند. محققین استرالیایی به تازگی نتایج تحقیقات شان بر روی مبتلایان به سرطان مغز در بازه زمانی سال 1982 تا 2013 در این کشور را منتشر کرده و آن را با آمار رشد استفاده از تلفن همراه میان مردم استرالیا در همین بازه زمانی تطبیق داده اند.
با توجه به این نتایج، نرخ رشد سرطان مغز طی این سال ها در میان زنان استرالیایی تقریبا ثابت بوده، اما برای مردان به میزانی افزایش نشان داده است. البته بخش اعظم مبتلایان مرد بیش از 70 سال سن داشته اند و بیشترین نرخ رشد سرطان مربوط به حوالی سال 1982 بوده؛ دورانی که هنوز تلفن های همراه میان مردم اینقدر فراگیر نشده بودند.
تطبیق آمار مبتلایان به سرطان و نرخ رشد استفاده از تلفن های همراه در بازه زمانی 1982 تا 2013 نشان داده که با فراگیر شدن استفاده از موبایل در میان مردم، آمار مبتلایان به سرطان مغز در استرالیا افزایشی نشان نداده است. بنابراین بین استفاده از تلفن همراه و سرطان مغز رابطه معنی داری وجود ندارد. گفتنی است که همین میزان افزایش نرخ سرطان در استرالیا باعث پیشرفت علم پزشکی این کشور در تشخیص این بیماری و ارتقای روش های تشخیص همچون سی تی اسکن شده است.
با وجود این تحقیقات، هنوز هم بسیاری از نهادهای اجرایی باور ندارند که میان ابتلای به سرطان و استفاده از تلفن های همراه رابطه ای نیست. در هر صورت اگر رابطه ای هم میان این دو وجود داشته باشد، مردم هرگز حاضر نمی شوند که تلفن های هوشمندشان را کنار بگذارند.