اخبار فناوری و ارتباطات

۵ تصور بازدارنده ای که نمی گذارند بهترین باشید

۵ تصور بازدارنده ای که نمی گذارند بهترین باشید


توانایی بهره گیری از صد درصد توانایی های فردی، یک شبه به دست نمی آید. این امر به تلاش، پیشرفت و انگیزه نیاز دارد. اغلب انسان ها دوست دارند پیشرفت کنند، اما تلاشی در این جهت از خود نشان نمی دهند. این در حالی است که گروهی دیگر نیز، هر کاری که از دستش بر می آید انجام می دهد تا بهتر و باهوش تر باشد و در شغل یا کسب و کار خود موفق شود. اما به نقطه ای می رسد که نتیجه ای نمی بیند و دست از تلاش می کشد.

دسته ی دیگری هم هستند که در دام بهانه تراشی می افتند. «از سن و سال من گذشته»، «وقتش را ندارم»، «یکی دیگر انجام می دهد»، «برای این کار دیر شده است»، «آنقدر باهوش نیستم»، «آمادگی اش را ندارم»، «می ترسم»، تنها تعدادی از معمول ترین بهانه هایی هستند که می شنویم.

۵ عامل زیر، تصوراتی هستند که ممکن است در زندگی و کار، شما را از تحقق رویاهایتان منصرف کند. این ۵ عامل را به همراه راه حل هایشان با هم مرور می کنیم:

۱- وقت کم می آورید و دست می کشید

خیلی ها حسرت این را می خورند که ای کاش زودتر شروع کرده بودند. اما برای سعی و تلاش هیچ وقت دیر نیست.

لئوناردو داوینچی وقتی مونالیزا را کشید ۵۱ سالش بود. جیمی ولز نیز ویکی پدیا را در سن ۳۵ سالگی به راه انداخت. به واقع چالش اصلی پیش روی شما سن و سالتان نیست، بلکه این حقیقت است که به اندازه ی کافی به توانایی های خود باور ندارید. اگر واقعاً چیزی را بخواهید، راهش را نیز پیدا خواهید کرد. همین امروز با خودتان قرار بگذارید و یک بار دیگر خود را به پیش برانید.

۲- پول کم می آورید و منصرف می شوید

برای اینکه در کار خود بهترین باشید لازم نیست هرچه پول در دنیا هست در حساب بانکی شما جمع شود. اما اگر ایده یا پروژه ای که دارید تا حد زیادی به سرمایه ی مالی بستگی دارد، لحظه ای که منابع کافی برای پیشبرد آن تمام شود مجبور می شوید فاتحه اش را بخوانید. مثلاً اگر مثل ایلان ماسک پروژه ای فضایی دارید، تعداد شکست هایی که می توانید تاب بیاورید در موفقیت شما تعیین کننده خواهد بود. اما اگر منابع مالی لازم برای تلاش مجدد را در اختیار نداشته باشید باید با پروژه ی خود خداحافظی کنید.

اما خبر خوب این است که برای موفق بودن لازم نیست حتماً روی ماه قدم بگذارید. بدون پول های کلان هم می توانید در کار خود بهترین باشید. اگر موفقیت هدف شماست، مشکل واقعاً پول نیست و بهره مندی از منابع مالی فراوان هم شاید دشواری های دیگری مثل بازار محصول و مشکلات اجرایی را حل نکند.

۳- می ترسید و اصلاً هیچ تلاشی نمی کنید

فرض کنیم نگران و دست تنها هستید. ترس از شکست یکی از بزرگ ترین علل عملی نشدن اغلب ایده هاست. نگرانی طبیعی است، اما نباید شما را از بروز استعداد هایتان منصرف کند.

مارک زوکربرگ در این باره می گوید: «بزرگ ترین خطر، خطر نکردن است. در دنیایی که واقعاً سریع تغییر می کند، تنها استراتژی موجود که مطمعناً به شکست منجر می شود همین است که خطر نکنید».

معنای شهامت نگرانی نداشتن نیست، بلکه غلبه بر آن است. اجازه ندهید ترس بر کارهایتان چیره شود.

۴- مدام در مورد ایده های خود حرف می زنید اما نمی توانید شروع کنید

حرف زدن را متوقف کنید و دست به کار شوید. ممکن است ایده ی خیلی خوبی در ذهن داشته باشید، اما اگر اقدامی جدی در جهت تحقق آن انجام ندهید ممکن است آن را با خود به گور ببرید. دوست دارید باقی عمر خود را در رویای یک زندگی بهتر سپری کنید یا اینکه همین امروز دست به کار شوید و رویاهایتان را بسازید؟

اگر دست روی دست بگذارید هیچ چیزی تغییر نخواهد کرد. متوسط همیشه طبقه ی امنی بوده است که اغلب انسان ها دوست دارند عمرشان را در آن سپری کنند. اما باید از محدوده ی آسایش خود خارج شوید. شما به تنهایی توان این را دارید که خود را پله ای بالاتر ببرید.

۵- انگیزه تان را از دست می دهید و کاری که شروع کرده اید را هیچ گاه به پایان نمی رسانید

خیلی از آدم ها به راحتی تمرکز خود را از دست می دهند و سراغ کار دیگری می روند. اما همانطور که می شود حدس زد، با دومی هم همین کار را می کنند: شروع می کنند، خسته می شوند، سراغ کار دیگری می روند و کار قبلی را هیچ گاه به پایان نمی رسانند.

ایده های شما می توانند هیجان زیادی به زندگی شما ببخشند، اما اگر نتوانید به یک کار بچسبید و روی به پایان رساندن آن متمرکز شوید، شاید هیچ وقت نتوانید به موفقیت ارزشمندی دست پیدا کنید.

منبع : digiato.com

ارسال نظر شما

Scroll to Top