اخبار فناوری و ارتباطات

 12 قانون مارک کوبان برای کارآفرینان

12 قانون مارک کوبان برای کارآفرینان


تمام افرادی که کسب و کاری برای خود راه انداخته اند قوانین و مقررات خاصی نیز برای خود تدوین کرده اند. مارک کوبان، میلیاردر سرمایه گذار برنامه های Shark Tank و مالک Dalllas Mavericks علاوه بر راه اندازی کمپانی های خود در بیش از 120 کمپانی دیگر نیز سرمایه گذاری کرده است. او در کتاب خود به نام "چگونه در ماراتن تجارت پیروز شویم" به نکاتی اشاره می کند که کارآفرینان نو پا و آنهایی که در ابتدای راه هستند باید دنبال کنند. این قوانین به نام "12 قانون مارک کوبان برای کارآفرینان" شناخته می شود.


1. اگر دلتان با آن کار نیست، بهتر است فکرش را از سر به در کنید. سرمایه زیاد و ارتباطات لزوما موفقیت شما را تضمین نمی کنند. تا وقتی واقعا به آن کار عشق نورزید نمی توانید در دنیای پر از رقابت امروز موفق شوید.

2. به فکر راه فرار و عقب نشینی نباشید. اگر روزی کمپانی خود را به مبلغ قابل توجهی بفروشید خیلی خوب است، اما نباید اجازه بدهید این تصمیم نهایی رویکرد شما را در مقابل کمپانی تحت تاثیر قرار بدهد.

3. در انتخاب افرادی که برای شما کار می کنند دقت کنید. هنگام استخدام افراد، دنبال تیمی بگردید که از دیدگاه ها و سوابق کاری متفاوتی برخوردار باشند، اما در ارزش ها با هم اتفاق نظر داشته باشند تا بتوانند در کنار هم برای دستیابی به اهداف تلاش کنند.

4. با آغاز فروش محصولات و خدمات مشکلات حل می شوند. تمام کمپانی ها با هر مشکل مدیریتی به محض جذب مشتری می توانند بر مشکلات خود پیروز بشوند.

5. توانمندی های خود و کارمندانتان را بشناسید و آنها را پرورش دهید. افرادی را استخدام کنید که نیازهای اصلی شما را پاسخ می گویند و مکمل شما هستند. برای سایر موقعیت ها افرادی را استخدام کنید که ارزش های مشابه با شما دارند ولی حقوق پایینی دریافت می کنند.

6. از تمام فرصت های موجود برای برقراری ارتباط استفاده کنید. همه کمپانی ها گوگل نیستندکه اتاق ماساژ و ورزش داشته باشند. با آماده کردن وسایل چای و قهوه هم می توانید حس خوبی در کارمندان ایجاد کنید و هم فرصتی بوجود بیاورید که با آنها گپی بزنید.

7. فضاهای کار را از هم جدا نکنید. خودتان را از کارمندان جدا نکنید و آنها را هم در مکعب های کوچک تحت فشار نگذارید. با فضاهای باز همه با هم در ارتباطند و سطح انرژی مجموعه هم بالا می رود.

8. از فناوری که با آن آشنایی دارید استفاده کنید. نگران استفاده از سخت افزار و نرم افزاری که سایر رقبا در بازار استفاده می کنند نباشید. از فناوری که برایتان آشنا است و کار با آن برایتان راحت است استفاده کنید.

9. سازمان را خیلی گسترش ندهید. لایه های مدیریتی را در آغاز کار خیلی زیاد نکنید. اینطوری یک قدم به شکست نزدیک می شوید.

10. بودجه خود را صرف هزینه های غیر ضروری نکنید. مثلا اگر قصد دارید در نمایشگاهی شرکت کنید، کافیست که تی شرت های تبلیغاتی با لوگوی شرکت را فقط برای خود و کارمندان کمپانی تهیه کنید. لزومی ندارد این تی شرت ها را در نمایشگاه توزیع کنید. حواستان به مخارج باشد.

11. سراغ شرکت های بازاریابی نروید. این شرکت ها هیچ کمکی به کسب و کار نوپای شما نمی کنند. خودتان این کار را انجام بدهید. به محض دریافت ایمیلی از وبسایت ها و برنامه هایی که این شرکت ها در آنها تبلیغات می کنند، ایمیلی بنویسید و کمپانی خود را در آن معرفی کنید. این وبسایت ها و برنامه ها ترجیح می دهند با کارآفرینان مستقیم در ارتباط باشند.

منبع : http://techshot.ir

ارسال نظر شما

Scroll to Top