اخبار فناوری و ارتباطات

بیل گیتس مرغ ها را راه حل نهایی فقر می داند

بیل گیتس مرغ ها را راه حل نهایی فقر می داند

ثروتمندترین مرد جهان و موسس کمپانی مایکروسافت، دوران میان سالی خود را صرف نجات دنیا از فقر و بیماری ها کرده است. وی تلاش می کند تا سطح زندگی مردم را بالاتر برده و فقر را ریشه کن کند و از نگاه او، مرغ ها راه حل نهایی هستند.

روز گذشته، وی در مرغداری طبقه شصت و هشتم یک آسمان خراش در نیویورک حاضر شد و از همکاری اش با Heifer International خبر داد. Heifer International سازمانی خیریه است که به خانواده های فقیر در سراسر جهان، انواع احشام را می بخشد.

بنیاد گیتس و سازمان نام برده قرار است ارسال مرغ ها را تسریع بخشند و برای شروع، گیتس با 100 هزار مرغ کار خود را آغاز می کند. چندی پیش نیز وی در وبلاگ شخصی خود از دلیل علاقه مندی اش به مرغ ها گفت.

گیتس معتقد است که بزرگ کردن مرغ ها، یک سرمایه گذاری مطمئن است، چرا که آن ها مرتبا تخم گذاری کرده و تکثر می یابند. خانواده هایی که اقدام به رشد و نگهداری از مرغ ها می کنند، می توانند مصارف بالایی داشته باشند. استفاده از گوشت (چه مصرف و چه فروش)، فروش مرغ زنده، استفاده از تخم آن ها و… می تواند به اقتصاد خانواده ها کمک کرده و هزینه های اساسی را تامین کند.

chicken thumb 1

آن ها ارزان هستند، مراقبت کردن از مرغ ها خیلی سخت نیست و حتی زن ها می توانند در جوامع ضعیف تر از این فرصت استفاده کرده و کارآفرینی کنند. گیتس می گوید که این تجارت اصولا زنانه است، چرا که عمدتا مرغ ها حوالی خانه زندگی می کنند و زنان خانه دار به خوبی می توانند این وظیفه را بر عهده گیرند.

کسی که 8 تا 10 مرغ داشته باشد، طی سه ماه می تواند تعداد احشام خود را به 40 رسانده و هر کدام از مرغ ها را با قیمت 5 دلار بفروشد و تقریبا سالانه 1000 دلار درآمد داشته باشد در حالی که خط فقر در آفریقا زیر 700 دلار در سال اعلام شده.

Pierre Ferrarri، مدیرعامل Heifer International می گوید که با همکاری گیتس، چندین کشور را برگزیده اند تا مرغ ها را برای شان ارسال کنند. بیشتر این کشورها در آفریقا، آمریکای مرکزی و آسیا واقع شده اند ولی نامی از آن ها برده نشد.

مسئله بعدی آموزش هایی است که با همکاری دولت کشورهای مورد نظر به کشاورزان، دامداران و خانواده های فقیر داده می شود. این افراد عمدتا نمی دانند که چگونه باید دسته بزرگی از احشام را به خوبی تغذیه کرده و از آن ها مراقبت کنند. گیتس امید دارد که با گذشت زمان، مردم بتوانند خودشان را از دامن فقر بیرون کشیده و به تجارت های هر چند کوچک بپردازند.

منبع : digiato.com

ارسال نظر شما

Scroll to Top