اخبار فناوری و ارتباطات

چگونه در محتوای ویدیویی ، خوب ظاهر شویم؟

چگونه در محتوای ویدیویی ، خوب ظاهر شویم؟

امروزه در دنیای کسب و کار، ویدیو ها همه جا یافت می شوند. ویدیو های تد بیش از یک میلیارد بار دیده شده اند، روزانه بیش از ۴ میلیارد ویدیوی اسنپ چتی مورد استفاده ی کاربران قرار می گیرد و بعد از ۲۵ سال، ویدیو های خانگی خنده دار هنوز در شبکه های تلویزیونی پخش می شوند. نمی توان انکار کرد که انسان ها از دیدن یکدیگر در ویدیو لذت می برند. اما آخرین باری که خودتان را روی ویدیو دیدید کِی بود؟ آیا از ظاهر، صدا و یا حرکات خودتان خوشتان می آمد؟
اگر پاسخ منفی است نگران نباشید. اغلب افراد وقتی خودشان را در تصویر ویدیویی ضبط شده ای می بینند احساس خوشایندی پیدا نمی کنند. اما حقیقت این است که در دنیای کسب و کار امروز، این تجربه هر روز معمول تر و عادی تر می شود. این روز ها فرار کردن از دوربین های ویدیویی دیگر تقریباً امکان ناپذیر است؛ ممکن است نیاز باشد برای مصاحبه ی کاری خود ویدیوی کوتاهی ضبط کنید، و یا در محل کار از طریق ویدیو کنفرانس در جلسه ای شرکت کنید، با اسکایپ مصاحبه کنید و یا تصمیم به تولید محتوای ویدیویی بگیرید که اتفاقاً این روزها بسیار باب شده است. وقتی اوضاع به این ترتیب است، می توانید برای بهبود حضور ویدیویی خود ۵ استراتژی زیر را به کار ببندید.
۱- لازم نیست حرفه ای باشید، کافی است خوش صحبت باشید
هیچگاه هنگام صحبت کردن جلوی دوربین بیش از اندازه رسمی و خشک نباشید. هیچ کس دوست ندارد صحبت هایش در یک فایل ویدیویی، مثل سخنرانی یا خواندن از روی نوشته به نظر برسد. در عوض طوری حرف بزنید که گویی در مقابل یکی از دوستانتان صحبت می کنید؛ طبیعی و صمیمانه. کاری کنید مخاطبانتان احساس کنند میهمان منزل شما هستند. جولیا چایلد استاد این کار بود. او در مورد هنر آشپزی برای مخاطب خود سخنرانی نمی کرد؛ کاری می کرد مخاطب حس کند همراه یکی از دوستانش در آشپزخانه مشغول آشپزی است.
۲- از جملات کوتاه و آهنگین استفاده کنید
وقتی نوبت صحبت کردن فرا می رسد، جملات طولانی و پیچیده دشمن شما خواهند بود. به همان دلایل بالا نباید به گونه ای صحبت کنید که گویی در حال خواندن متنی از روی کاغذ هستید؛ صحبت کردن با نوشتن تفاوت دارد. جملات خود را کوتاه و آهنگین نگاه دارید. مخاطبان شما هنگامی که شما را روی ویدیو تماشا می کنند در مقایسه با وقتی که روبرویشان هستید و برایشان صحبت می کنید و یا حتی زمانی که نوشته های شما را می خوانند، در معرض عوامل حواس پرت کن بیشتری قرار دارند.
بهترین راه برای آهنگین صحبت کردن در ویدیو خرد کردن جملات طولانی و چند بخشی به جملات کوتاه و شبیه به هم است. این کار کمک می کند آوای سخن گفتن شما بهتر به گوش بنشیند. برای نمونه این جمله را در نظر بگیرید: «من به کار سخت، نوآوری های مبتکرانه، و کمک به کسب رتبه ی اول در صنعت خود متعهد هستم». به جای این جمله بگویید: «من به کار سخت متعهد هستم. به نوآوری های مبتکرانه متعهد هستم. من متعهدم به کسب رتبه ی اول در صنعت خود کمک کنم».
۳- از زبان تصویر سازی بهره بگیرید
زبان تشریحی یا تصویر سازی شفاهی به مخاطبین شما کمک می کند صحبت هایتان را بهتر تجسم کنند. خودتان را گزارشگر رادیویی یک مسابقه ی ورزشی پر تحرک مثل فوتبال در نظر بگیرید. یک گزارشگر رادیویی فوتبال تنها به بازگو کردن حقایق بازی بسنده نمی کند. او با کلام خود به اتفاقاتی که در بازی رخ می دهند جان می بخشد و کاری می کند حس کنید واقعاً در استادیوم حضور دارید. وقتی داستانی تعریف می کنید، از گذشته تان حرف می زنید، و یا دیدگاهتان در مورد آینده را با دیگران در میان می گذارید، همین کار را انجام دهید. در تمام این موارد تصویر سازی کنید.
۴- راجع به حرکات خود فکر کنید
record
شما باید حرکات خود را با واقعیات دوربین هماهنگ کنید. اول از همه، پهنای تصویر دوربین را در نظر داشته باشید. در دنیای کسب و کار، اغلب فرصت های قرار گرفتن جلوی دوربین، نمای نزدیک «سه دکمه» هستند که از شانه به بالای افراد را به تصویر می کشند. مصاحبه های رسانه ای، وبینار ها و مصاحبه های اسکایپی نیز اغلب از همین فرمت استفاده می کنند. در این موارد، آرام، آسوده و بی حرکت بمانید. اگر دوربین ثابت است بهتر است از داخل کادر بودن خود اطمینان حاصل کنید. اگر دوربین در دست فیلمبردار قرار دارد بهتر است با حرکات اضافی کاری نکنید مجبور شود حرکات بعدی شما را حدس بزند. در هر صورت، بیش از اندازه تکان خوردن می تواند حواس بیننده ها را پرت کند.
۵- حالات چهره ی خود را کنترل کنید
شما احتمالاً در حالت عادی به حالات چهره ی خود فکر نمی کنید، اما در مقابل دوربین باید از این حالات آگاه باشید. اگر متوجه شدید لبخند روی صورتتان خشک می شود و یا ناخودآگاه اخم می کنید، روی کشیدن هوا به داخل شش ها و یک بازدم آرام تمرکز کنید. این می تواند مثل فشار دادن دکمه ی ریست عضلات صورت عمل کند.
برای اینکه به صورت طبیعی نکته ای را برجسته کنید و به صورت همزمان به آن بعدی احساسی ببخشید، هنگام صحبت کردن، تصاویر واضحی در ذهن خود تجسم کنید. این کار به ویژه هنگامی که جلوی دوربین قرار دارید می تواند دشوار باشد. به همین دلیل مثلاً می توانید وقتی از چشم انداز موفقیت خود صحبت می کنید، لحظه ای بسیار مهم از موفقیت های خود را به یاد بیاورید. خودتان را در آن موقعیت تصور کنید و سعی کنید آن احساس دوباره در وجود شما زنده شود. با تمرکز روی تصویر آن لحظه ی خود در حین صحبت کردن از چشم انداز آینده، حالت چهره تان طبیعی و در تناسب با گفته هایتان به نظر خواهد رسید. به این ترتیب قادر خواهید بود مخاطبتان را از طریق تصویر ویدیویی خود به آن لحظه ببرید.

قرار گرفتن جلوی دوربین گاهی به قرار گرفتن زیر میکروسکوپ شباهت پیدا می کند، اما با کمی تمرین شاهد پیشرفت خود خواهید بود. مسئله ی جالبی که در مورد ویدیو وجود دارد این است که می توانید به معنای واقعی کلمه «شاهد» پیشرفت خود باشید. بعد از مدتی متوجه خواهید شد می توانید آخرین اجرای خود جلوی دوربین را بارها تماشا کنید و به عملکرد خود افتخار کنید.

منبع : digiato.com

ارسال نظر شما

 
   
 
Scroll to Top